Diakoniatyö apuna ja tukena

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa Vinkkilän seurakuntatalolla, Jampintie 10, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 10 ja sopimuksen mukaan.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti
  • tarvitset tukea vaikeuksissasi
  • haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan

Diakoniatyö palvelee kaiken ikäisiä ihmisiä. Voit ottaa yhteyttä, kun tunnet itsesi yksinäiseksi, pohdit hengellisiä kysymyksiä, olet menettänyt läheisesi, haluat jutella ihmissuhteistasi, terveydellisistä tai taloudellisista ongelmistasi.

Diakoniatyöntekijää sitoo vaitiolovelvollisuus.

Sururyhmä läheisensä menettäneille

Läheisen ihmisen kuolema on syvä ja voimakas kokemus. Suru nostaa pintaan monenlaisia tunteita ja herättää kysymyksiä. Sururyhmä tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden käydä läpi suruun ja menetykseen liittyviä asioita yhdessä samassa tilanteessa olevien kanssa.

Marraskuussa 2019 alkavaksi suunniteltu sururyhmä kokoontuu osallistujista riippuen noin viisi kertaa. Kutsu lähetetään Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin alueilla asuville, viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen läheisensä menettäneille. Tarkoituksena on keskustella yhdessä asioista, joita menetys ja kulunut suruaika on nostanut esiin. Kokemuksia jakamalla voimme olla auttamassa toinen toisiamme. Ryhmän toimintaan kuuluu ehdoton luottamuksellisuus.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerrran torstaina 14.11. klo 17-18.30 Vinkkilän seurakuntatalolla, ja jatkuu alustavan suunnitelman mukaan n. joka toinen torstai.  Osa kokoontumisista järjestetään mahdollisesti Taivassalossa. Tarkemmasta aikataulusta sovitaan osallistujien kesken.

Sururyhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijät Arja Mäkitalo (Vehmaan srk) ja Päivi Rönnblad (Taivassalon ja Kustavin srk). Toivomme, että ilmoittaisit osallistumisestasi perjantaihin 8.11. mennessä. Diakoniatyöntekijältä voit varata ajana myös henkilökohtaista keskustelua varten.

Ota yhteyttä!

Olen tavoitettavissa Sinua varten.
Ota rohkeasti yhteyttä!
Tulen mielelläni myös kotikäynnille!

T. Arja