Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.

Toivekappaleina kuullaan mm. Kari Tikan Armolaulu, Oskar Merikannon Oi muistatko vielä sen virren, Armas Maasalon Tuhansin kielin, P. J. Hannikaisen Suojelusenkeli sekä Pekka Simojoen Yksi nimi ylitse muiden.

Solisteina mm. Rita Santanen, Hanna Pishro sekä Antti Mäkitalo.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy; halutessaan voi ovella osallistua kolehtiin, joka kerätään seurakunnan musiikkityölle.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Urkusatu: Itsekäs jättiläinen

Oscar Wilden klassikkosatu Itsekäs jättiläinen. Lukijana Antti Huovinen, uruilla musiikkia kuvittaa kanttori Hanna Pishro. Tapahtuma on osa valtakunnallista kirkkomusiikin päivää.

Ajan Patina, Jampintie 7

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa (Jampintie 7, kerhotila). Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita. Piirin vetäjänä toimii Aarni Nikulainen.