Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Kuoro toimii kerhomuotoisena ja harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 17.00-17.45.

Kuorossa lauletaan yksi- ja kaksiäänistä ohjelmistoa, joka koostuu enimmäkseen lastenlauluista ja hengellisistä sävelmistä.

Kuoro esiintyy säännöllisesti mm. perhejumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa Vehmaan seurakunnan kanttori Hanna Pishro.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Koko perheen joulukonsertti

Kankaanrannan perheen joulukonsertti. Solisteina Jarmo Kankaanranta ja Moonika Ilmén.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut soivat jälleen Vehmaan kirkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan laulamaan!

Varhaiskasvatuksen joulukirkko

"Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella!" Päiväkerhojen, päiväkodin ja kaikkien perheiden yhteinen kirkkohetki.