Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOT:

Päiväkerhot toimivat osana Vehmaan kunnan avointa varhaiskasvatusta Vehmaan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä Vinkkilän srk-talolla. Kerhot ovat kesätauolla 23.5. alkaen, ja jatkuvat jälleen syyskuussa 2019.

Lukuvuonna 2019 - 2020 päiväkerhoajat ovat:
ma, ti, to ja pe klo 9-12.30.

Päiväkerhoon voivat osallistua 3-5-vuotiaat lapset. Lisätietoja syksyn kerhoista lähetetään ilmoittautuneille kesän kuluessa.

Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista. Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Haku tapahtuu Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin eDaisyn kautta.

Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai srk:n lastenohjaaja Marika Runola puh. 0440 332 070.

PERHEKERHO

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Perhekerho kokoontuu koulujen lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Viikottain pidetään lyhyt hartaushetki, jonka jälkeen kerhossa on tarjolla aamupala hintaan 2 €/perhe. Muuta ohjelmaa tarjotaan vuoroin keskustelun ja vapaan yhdessäolon, vuoroin ohjatun leikin ja askartelun muodossa.

Perhekerhon vetäjinä toimivat seurakunnan lastenohjaaja Marika ja kunnan lapsityöntekijä Jaana Vanhatalo. Lisäksi kerhossa vierailevat vuorollaan seurakunnan työntekijät - kirkkoherra Antero, diakonissa Arja sekä kanttori Hanna - sekä muut kutsuvieraat.

Lapset leikkivarjon alla perhekerhossa

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Vehmaan seurakunnan lapsikuoro Margareetan Mukulat harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!