Musiikki on tärkeä osa kirkon toimintaa, jumalanpalveluksia ja seurakuntaelämää. Voit tulla laulamaan yhdessä tai vain olemaan ja kuuntelemaan. Seurakunnassa musiikki on myös kiitosta ja rukousta - tapa kokea Jumalan läsnäoloa.  Kaikki musisoinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita rikastuttamaan seurakuntamme musiikkielämää!

Vehmaan seurakunta järjestää musiikkitoimintaa kaikenikäisille, niin vasta-alkajille kuin konkareille. Seurakunnan kirkkokuoro sekä lapsikuoro Margareetan Mukulat harjoittelevat säännöllisesti tiistai-iltaisin; avoin laulupaja kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalolla parillisten viikkojen keskiviikkoisin. Myös uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan!

Kuoroja johtaa ja seurakunnan musiikkitoiminnasta vastaa kanttori Hanna Pishro (MuM, kirkkomusiikki; FM, musiikkikasvatus). Lisätietoja kuorojen toiminnasta löytyy sivuvalikosta. Kuorojen lisäksi seurakunnan musiikkielämää virkistävät mukanaolollaan monet vapaaehtoiset muusikot.

Niin Vehmaan kirkko kuin Vinkkilän seurakunta toimivat erinomaisesti konserttipaikkoina. Kanttori toimii seurakunnan yhteyshenkilönä konserttien järjestämisessä.

Lapsikuoro Margareetan Mukulat syksyllä 2018
Kanttori, tiedottaja