Kirkkokuoro

Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00.

Kirkkokuoron ohjelmisto koostuu monentyylisestä, pääasiassa kolme- tai neliäänisestä hengellisestä laulumusiikista. Vaikka ohjelmisto on joskus vaativaakin, kokemus kuorolaulusta ei ole edellytys, vaan jokainen saa tulla mukaan kuoroon oppimaan tervettä äänenkäyttöä ja nauttimaan yhdessä laulamisesta.

Kirkkokuoroa johtaa Vehmaan seurakunnan kanttori Hanna Pishro. Kuoro osallistuu säännöllisesti jumalanpalveluksiin sekä muihin seurakunnan tilaisuuksiin.  Kirkkokuoro tekee myös yhteistyötä hiippakunnan muiden seurakuntien kuorojen kanssa.

Kirkkokuoron syksy 2019

Kirkkokuoron syyskausi alkaa kuoroharjoituksilla tiistaina 3.9. klo 18.30 Vinkkilän seurakuntatalolla. Kuoro  on syksyllä 2019 mukana seuraavissa jumalanpalveluksissa ja tapahtumissa:

• To 19.9. klo 18 Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti Vehmaan kirkossa
  • Su 27.10. klo 18 Hiljaisuuden messu Vehmaan kirkossa
  • La 3.11. klo 18 Pyhäinpäivän iltakirkko
  • Su 1.12. klo 10 1. adventtisunnuntain messu
  • Ke 4.12. klo 18 Joulukonsertti: Joulun kellot soivat Vehmaan kirkossa
  • Pe 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja seppelten lasku sankarihaudoilla
  • Su 16.12. klo 16 Kauneimmat joululaulut
  • Ti 24.12. klo 15 Aattohartaus
  • Ke 25.12. klo 8 Jouluaamun jumalanpalvelus

Kirkkokuoro Iniössä

Sunnuntaina 4.3. Vehmaan kirkkokuoro oli mukana toteuttamassa Iniön kirkon jumalanpalvelusta yhdessä Kustavin kirkkokuoron kanssa. Musiikin suunnittelusta ja johtamisesta vastasivat yhteistyössä Vehmaan kanttori Hanna Likitalo-Goesch sekä Kustavin kanttori Essi Takkinen.

3. paastonajan sunnuntain messu toteutettiin kaksikielisesti. Yhtenä vierailun  uuden virsikirjan lisäosan laulujen esittely.

Vehmaan kirkkokuoro Pyhän Margareetan kirkon edustalla.