Tervetuloa päiväkerhoon!

Päiväkerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhossa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja.

Kerhojen päiväohjelma sisältää niin vapaata leikkiä kuin ohjattua toimintaa. Kerhossa on joka kerta myös aamupiiri, johon sisältyy hartaushetki. Eväshetken aikana lapset syövät omat, pienet eväänsä. Kerhon päätteeksi ulkoillaan, ja sieltä on aika lähteä kotiin.

Kerhotoiminta on suunnitelmallista, koteihin jaetaan aina kuukausitiedote.

Päiväkerho kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalolla neljä kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-12.30. Päiväkerhot ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen syksyllä maanantaista 24.8. alkaen.

Lukuvuonna 2020 - 2021 päiväkerhot jatkuvat yhtenä ryhmänä, joka on tarkoitettu vuosina 2015 -2017 syntyneille lapsille. Ehtona päiväkerhoon osallistumiselle on vaipattomuus.

Päiväkerhot toimivat osana Vehmaan kunnan avointa varhaiskasvatusta Vehmaan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä. Lapset voivat osallistua toimintaan 2 -4 kertaa viikossa. Kerhomaksu on 50e / 2 pv, 80 e / 3-4pv. Sisaralennus 25%.

Huom! Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista! Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Haku tapahtuu Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen asiointiopalvelun (eDaisy) kautta.

Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai srk:n lastenohjaaja Marika Runola puh. 0440 332 070.

PERHEKERHO

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Perhekerho kokoontuu koulujen lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 9.30-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Viikottain pidetään lyhyt hartaushetki, jonka jälkeen kerhossa on tarjolla aamupala hintaan 2 €/perhe. Muuta ohjelmaa tarjotaan vuoroin keskustelun ja vapaan yhdessäolon, vuoroin ohjatun leikin ja askartelun muodossa.

Perhekerhon vetäjinä toimivat seurakunnan lastenohjaaja Marika ja kunnan lapsityöntekijä Jaana Vanhatalo. Lisäksi kerhossa vierailevat vuorollaan seurakunnan työntekijät - kirkkoherra Antero, diakonissa Arja sekä kanttori Hanna - sekä muut kutsuvieraat.

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Vehmaan seurakunnan lapsikuoro Margareetan Mukulat harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!