Perhekerho

Perhekerho kokoontuu Vinkkilän srk-talolla keskiviikkoisin klo 10-12. Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa.

• Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.
  • Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.
  • Perhekerhon ohjelma suunnitellaan kauden ensimmäisessä kerhossa yhdessä osallistujien kanssa.

Perhekerho

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: SM-liigan ottelu TPS-HIFK

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turun Gatorade Centerissä. Linja-autokuljetus Simolan tallilta klo 18.00.

Myllyjärven leirimaja

Perhekerho

Tällä viikolla perhekerho kokoontuu poikkeuksellisesti Myllyjärven leirimajalla (Myllyjärventie 41). Tervetuloa mukaan!