Tiistaipiiri (lounas klo 12.30)

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla. Kerran kuussa lounas alkaen klo 12.30. (hinta 5 €/hlö).

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Seurakuntavaalit 2018

Käytä ääntäsi - sillä on merkitystä. Seurakuntavaaleissa jo 16-vuotiaalla on äänioikeus. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Miesten ilta: "Me miehet"

Keskustelua miesten harrasteryhmistä ja toimintakyvystä. Me Miehet -hankkeesta ja sen toteuttamisesta sekä Toimintakyky kuntoon -avustusohjelmasta kertoo Kimmo Sainio Suomen Kylät ry:stä.

Tiistaipiiri

Lounas alkaen klo 12.30, hinta 5 e/hlö. Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.