Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi. Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.

Laulupaja kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalon kellaritilassa parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.30-12.15.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Konsertti: Lavrenchukin musiikkiperhe

Lavrenchukin musiikkiperhe: Igor (harmonikka) ja Svetlana (piano), Seva (trumpetti) ja Viktoria (viulu), Anastasia (laulu, viulu), Alona (laulu), Svetoslav (sello), Maria-Kristina (kantele) ja Elisa-Liel (viulu). Vapaa pääsy.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Iltamusiikki: "Suo toivon kynttilöiden loistaa"

"Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa." Valoa marraskuun pimeyteen sanoin ja sävelin.

Laulupaja