Isoskoulutus alkaa

Isoskoulutus kestää koko lukuvuoden. Syksyllä isoskoulutukselle on varattu ke-iltapäivät 10.10., 24.10., 21.11. ja 12.12. Kevään päivät ja mahdolliset leiriviikonloput vahvistetaan myöhemmin.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä.

Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Anterolle tai Hannalle.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: SM-liigan ottelu TPS-Kärpät

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turun Gatorade Centerissä. Linja-autokuljetus Simolan tallilta klo 17.00.

Koulujen joulukirkko

Kirkonkylän ja Vinkkilän koulujen yhteinen joulukirkko.