Isoskoulutus alkaa

Isoskoulutus kestää koko lukuvuoden. Syksyllä isoskoulutukselle on varattu ke-iltapäivät 10.10., 24.10., 21.11. ja 12.12. Kevään päivät ja mahdolliset leiriviikonloput vahvistetaan myöhemmin.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä.

Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Anterolle tai Hannalle.

Myllyjärven leirimaja

Rippikoulun 2019 aloitustilaisuus

Rippikoulun aloitustilaisuus järjestetään keskiviikkona 17.10. klo 18 Myllyjärven leirimajalla. Paikalle ovat tervetulleita kaikki tulevat rippikoululaiset ja heidän huoltajansa.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: SM-liigan ottelu TPS-HIFK

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turun Gatorade Centerissä. Linja-autokuljetus Simolan tallilta klo 18.00.

Perhemessu

Perheen sunnuntai, 24. sunnuntai helluntaista.