Tomi Paldaniuksen kitarakonsertti

Uudestakaupungista kotoisin oleva huippukitaristi Tomi Paldanius konsertoi Vehmaalla. Konsertti on osa "Classic Hits Fingerstyle Guitar Vol. 2" -kiertuetta.

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.

2018 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin toisen levyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin uusia sovituksia mm. Eric Claptonilta, Santanalta ja Dire Straitsilta.

Lisätietoja osoitteessa www.tomipaldanius.com

Järj. Vehmaan kunta ja Vehmaan srk.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi. Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.

"Töist kotti" - pop-up-konsertti

Addinsell - Chopin - Bach - Pauli Kari, piano. Vapaaehtoinen pääsymaksu. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Laulupaja