Tiistaipiiri

Lounas alkaen klo 12.30. Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Ajan Patina (Jampintie 7, kerhotila)

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa. Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: SM-liigan ottelu TPS-Kärpät

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turun Gatorade Centerissä. Linja-autokuljetus Simolan tallilta klo 17.00.

Torpparin Tupa, Vinkkiläntie 20

Jouluhartaus ja joululauluja

Kauneimpia joululauluja kitaran säestyksellä sekä lyhyt jouluhartaus rennolla meiningillä Torpparin Tuvassa. Mukana kirkkoherra Antero Aaltonen ja kanttori Hanna Pishro.