"Töist kotti" - pop-up-pianokonsertti

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Addinsell - Chopin - Bach - Pauli Kari, piano. Vapaaehtoinen pääsymaksu. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Konserttiin osallistumalla tuet TYKSin kanssa yhteistyössä tehtyä tieteellistä tutkimusta VR/AR-lasien kautta kulkeutuvan musiikin vaikutuksista neurologisiin potilaisiin.

Konsertin ohjelma:
Päivän sävellys "Prelude" tervetuliaisiksi
Addinsell: Varsovakonsertto
Chopin: Etydi Op. 10 nro 1 "Chopin omisti Etydin Lisztin pojalle Danielille"
Kari:Improvisaatio
Chopin: Andante spianato & grande polonaise brillante
Chopin: Etydi Op. 10 nro 7
Kari: Improvisaatio
Bach: Englantilainen sarja nro 2 - Gigue
Kari: Improvisaatio
Järj. Kaskenmäen kotikonsertit ja Vehmaan srk

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Iltamusiikki: "Suo toivon kynttilöiden loistaa"

"Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa." Valoa marraskuun pimeyteen sanoin ja sävelin.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi. Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.

Laulupaja