Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Myllyjärven leirimaja

"Me Miehet" - Miesten iltasauna

Keskustelua pohjustaa Kimmo Sainio Suomen Kylät ry:stä, jonka Me Miehet-toiminta tarjoaa maaseudulla asuville miehille vertaisryhmiä ja yhteistä toimintaa.

Tiistaipiiri

Lounas alkaen klo 12.30. Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Ajan Patina (Jampintie 7, kerhotila)

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa. Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita.