Tiistaipiiri

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Tiistaipiiri

Tiistaipiirin joulujuhla. Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Ajan Patina (Jampintie 7, kerhotila)

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa. Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: SM-liigan ottelu TPS-Kärpät

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turun Gatorade Centerissä. Linja-autokuljetus Simolan tallilta klo 17.00.