Isänpäivän lähetyslounas

Isänpäivän lähetyslounas Vinkkilän seurakuntatalo

Tervetuloa nauttimaan perinteisen pitopöydän antimista isänpäivän lähetyslounaalle Vinkkilän seurakuntatalolle. Hinta 20e/aikuiset, 10e/7-12v. Alle 7v. ilmaiseksi.

Perinteinen pitopöytä: hirven palapaisti, lihapullat, porkkanalaatikko, prossakka, keitetyt perunat, sallatti, tuore- ja pastasalaatti, piimäjuusto, savulohi, lasimestarin silli -- Täytekakku, kahvi ja tee
Lippuja saatavissa ennakkoon: Kirkkoherran virasto, Vinkkilän srk-talo, Merililian

Kirkkovaltuuston kokous

Uuden kirkkovaltuuston ensimmäinen kokous.

Kaiken kansan ilta - vieraana Sakari Orava

Maailman arvostetuimpiin kirurgeihin lukeutuva Sakari Orava saapuu Vehmaalle kertomaan työstään sekä kristillisen uskon merkityksestä elämässään.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.