Leffaan isänpäivänä: Pikkujalka

Leffaan isänpäivänä: Pikkujalka

Kuva-Tähti, Ilmaristentie 10, 23200 Vinkkilä

Vehmaan seurakunta tarjoaa isänpäivän kunniaksi isille, äideille ja lapsille elokuvanäytöksen Vehmaan Kuva-Tähdessä. Elokuvana on koko perheen animaatio Pikkujalka. Lippuja saatavissa ovelta tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Paikkoja rajoitetusti.

Synopsis

Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D).

Koko perheen animaatioelokuva Pikkujalka (Smallfoot) kääntää legendan Isojalasta päälaelleen, kun fiksu ja nuori lumimies Migo löytää jotain, mitä hän ei uskonut olevan olemassa – ihmisen.

Uutinen ”pikkujalasta” tuo hänelle mainetta ja kunniaa, sekä mahdollisuuden saada omakseen unelmiensa tytön. Löytö saa myös yksinkertaisten lumimiesten yhteisön pohtimaan, mitä muuta heidän lumisen kylänsä ulkopuolelta, suuresta maailmasta, mahtaa löytyä.

Suomenkielisen version ohjaus Joonathan Kettunen. Suomenkielisissä äänirooleissa: Elias Kaskinen (Migo), Thomas Kirjonen (Percy), Nelli Matula (Meechee), Iso H (Kivenhaltija), Joonas Saartamo (Gwangi), Heljä Heikkinen (Kolka), Saara Lehtonen (Brenda), Ernest Lawson (Fleem), Osku Ärilä (Thorp), Arto Nieminen (Dorgle), Petrus Kähkönen (Gary). (Lähde: finnkino.fi)

Leffan traileriin

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Kirkkovaltuuston kokous

Uuden kirkkovaltuuston ensimmäinen kokous.

Kaiken kansan ilta - vieraana Sakari Orava

Maailman arvostetuimpiin kirurgeihin lukeutuva Sakari Orava saapuu Vehmaalle kertomaan työstään sekä kristillisen uskon merkityksestä elämässään.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.