Joulumieltä - tavaranvaihtoilta

to 15.11. kello 18.00 - kello 20.00

Joulumieltä - tavaranvaihtoilta Vinkkilän seurakuntatalo

Joulumieltä kaikille ja tavarat vaihtoon! Tuo hyväkuntoista tavaraa ja vaatetta kierrätykseen ja tee löytöjä lapsille, itselle tai vaikka joululahjaksi seurakunnan perhetyön järjestämässä tavaranvaihtoillassa. Hyvän mielen kruunaa kuppi kahvia ja pulla!

Joulu lähenee ja taas mietitään, mitä antaa perheenjäsenille, ystäville ja läheisille lahjaksi. Kaikki maksaa, mutta kaiken ei tarvitse maksaa voidaan myös vaihtaa tavaroita. Eikä kaiken tarvitse aina olla uutta, kierrätys on kaikkien kannalta hieno juttu!

Monella on nurkissa hyvää tavaraa ja vaatetta, joita ei ole käyttänyt vuosiin. Mikset toisi niitä nyt seurakunnan perhetyön järjestämään tavaranvaihtoiltaan, toiselle se voi olla aarre. Ja ehkä löydät vaihtoillasta jotain kivaa itsellesi tai lahjaksi.

Ajatus on siis, että jokainen voi tuoda mitä tahansa tavaraa tai vaatetta, kunhan ne ovat siistejä ja ehjiä. Tuodut asiat kerätään pöydille ja siitä ne ovat vapaasti otettavissa, jos löytyy sellaista mitä tarvitsee ja miellyttää.

Hyvän mielen kruunaa kuppi kahvia ja pulla!

Tervetuloa mukaan iloisin mielin!

Terveisin, Stina ja Jaana p. 0440 332 070

PS. Tavaroita voi tuoda jo aiemmin arkipäivisin klo 9-13 välisenä aikana.

 


Lastenohjaaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Katso myös

ke 21.11. klo 10.00 -12.00

Vinkkilän seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.
ti 27.11. klo 13.00

Vinkkilän seurakuntatalo

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.
ke 28.11. klo 10.00 -12.00

Vinkkilän seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.