Konsertti: Lavrenchukin musiikkiperhe

Konsertti: Lavrenchukin musiikkiperhe Vinkkilän seurakuntatalo

Lavrenchukin musiikkiperhe: Igor (harmonikka) ja Svetlana (piano), Seva (trumpetti) ja Viktoria (viulu), Anastasia (laulu, viulu), Alona (laulu), Svetoslav (sello), Maria-Kristina (kantele) ja Elisa-Liel (viulu). Vapaa pääsy.

Konsertti on Antti Mäkitalon 60-vuotissyntymäpäiväkonsertti. Klo 17 syntymäpäivätervehdykset ja kahvitarjoilu.

Lavrenchukin musiikkiperhe esiintyy n. klo 18 alkaen.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Iltamusiikki: "Suo toivon kynttilöiden loistaa"

"Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa." Valoa marraskuun pimeyteen sanoin ja sävelin.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi. Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.

Laulupaja