Konsertti: Lavrenchukin musiikkiperhe

Konsertti: Lavrenchukin musiikkiperhe Vinkkilän seurakuntatalo

Lavrenchukin musiikkiperhe: Igor (harmonikka) ja Svetlana (piano), Seva (trumpetti) ja Viktoria (viulu), Anastasia (laulu, viulu), Alona (laulu), Svetoslav (sello), Maria-Kristina (kantele) ja Elisa-Liel (viulu). Vapaa pääsy.

Konsertti on Antti Mäkitalon 60-vuotissyntymäpäiväkonsertti. Klo 17 syntymäpäivätervehdykset ja kahvitarjoilu.

Lavrenchukin musiikkiperhe esiintyy n. klo 18 alkaen.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Martin kirkko, Huovintie 5, Turku

Retki: Kirkkokuoro Martin kirkon arki-illan messussa

Tule mukaan laulamaan, kun Vehmaan kirkkokuoro on mukana avustamassa Martin kirkon arki-illan ehtoolliskirkossa Turussa klo 18. Bussikuljetus Vinkkilästä lähtee klo 16.

Laulupaja