Seimen äärellä -näyttely

su 2.12. kello 10.00 - su 6.1.

Seimen äärellä -näyttely Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Ritva Vasaman seimiasetelmia esillä Vehmaan kirkossa koko jouluajan 2.12.-6.1.

Ritva Vasama on eläkkeellä oleva lastenohjaaja ja kuvataiteilija. Hän on kuvittanut lapsille suunnattuja tarinoita ja tehtäväpalstoja vuodesta 1985 lähtien mm. seuraaviin sanomalehtiin: Turun Sanomat, Tyrvään Sanomat, Nappi ja Vakka-Suomen Sanomat. Viimeksi mainittuun lehteen kuvitustyö jatkuu edelleen. Ritva Vasaman erityisalana ovat olleet kuuroille lapsille suunnattujen lastenkirjojen tarinoiden kuvittaminen viittomamerkkeineen sekä raamattuaiheiset evankeliumisarjat. Ritva Vasama on myös kuvittanut viiden joulukortin sarjan hyväntekeväisyyttä harjoittaville yhdistyksille. Kansainvälistä arvostusta Ritva Vasama on saanut seimillään, joiden hahmot hän on työstänyt luonnosta löytämistään puunkappaleista. Ritva Vasaman seimet ovat kiertäneet kymmenen vuotta kansainvälisen seiminäyttelyn mukana Suomen ainoana edustajana vuodesta 2008.