Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi. Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.

Laulupaja kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalon kellaritilassa parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.30-12.15.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

"Töist kotti" - pop-up-pianokonsertti

Addinsell - Chopin - Bach - Pauli Kari, piano. Vapaaehtoinen pääsymaksu. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Laulupaja

Pyhäinpäivän iltakirkko

Pyhäinpäivän iltakirkossa muistetaan kaikkia vuoden aikana kuolleita. Aaltonen, Pishro, kirkkokuoro.