Joulukonsertti: Isiemme Pojat

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Trio Isiemme Pojat - Tarvo Kantola (harmonikka), Aki Yrjä (sello, piano) ja Aleksi Putkinen (lyömäsoittimet) - sekä baritoni Henri Jussila esittävät rakastettuja klassikoita sekä kevyempiä sovituksia tutuista joululauluista. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

"Trio Isiemme Pojat tekee tulevana jouluna konserttikiertueen solistinaan turkulainen baritoni Henri Jussila. Isiemme Pojissa soittaa harmonikkataitelija Tarvo Kantola, sellisti/pianisti Aki Yrjä sekä lyömäsoittaja Aleksi Putkinen.
Ainutlaatuisen ja hienosti yhdessä soivan kokoonpanomme konserttiohjelmassa on rakastettuja klassikoita sekä kevyempiä/jazzahtavampia sovituksia tutuista joululauluista, kuten White Christmas ja Tonttu.
Konserttimme kantavana ajatuksena on hyödyntää persoonallisen kokoonpanomme sointivärejä mahdollisimman monipuolisesti tarjoten kuulijalle tunteikkaan mutta
massasta erottuvan konserttielämyksen perinteitä kunnioittaen."

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Iltamusiikki: "Suo toivon kynttilöiden loistaa"

"Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa." Valoa marraskuun pimeyteen sanoin ja sävelin.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi. Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.

Laulupaja