Vapaaehtoisten puurojuhla

Vapaaehtoisten puurojuhla Vinkkilän seurakuntatalo

Kaikki Vehmaan seurakunnassa vuoden 2018 aikana luottamustehtävissä ja eri tavoin vapaaehtoisina toimineet ovat tervetulleita yhteiseen puurojuhlaan.

Puurojuhla järjestetään Kauneimmat joululaulut -tilaisuuden jälkeen Vinkkilän seurakuntatalossa.

Olitpa sitten kirkkovaltuutettu, kuorolainen, talkoolainen, tekstinlukija, kolehdinkantaja, kahvittaja tai muuten vain aktiivinen toimija - seurakunta välittää kiitoksensa kaikille, jotka ovat antaneet panoksensa seurakunnan toimintaan vuoden aikana.

Ilmoittautuminen ke 12.12. mennessä virastoon, Arjalle tai Hannalle.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä
Vehmaan seurakunnan virallinen / yleinen sähköpostiosoite

Ajan Patina (Jampintie 7, kerhotila)

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa. Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: SM-liigan ottelu TPS-Kärpät

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turun Gatorade Centerissä. Linja-autokuljetus Simolan tallilta klo 17.00.

Koulujen joulukirkko

Kirkonkylän ja Vinkkilän koulujen yhteinen joulukirkko.