Vapaaehtoisten puurojuhla

Vapaaehtoisten puurojuhla Vinkkilän seurakuntatalo

Kaikki Vehmaan seurakunnassa vuoden 2018 aikana luottamustehtävissä ja eri tavoin vapaaehtoisina toimineet ovat tervetulleita yhteiseen puurojuhlaan.

Puurojuhla järjestetään Kauneimmat joululaulut -tilaisuuden jälkeen Vinkkilän seurakuntatalossa.

Olitpa sitten kirkkovaltuutettu, kuorolainen, talkoolainen, tekstinlukija, kolehdinkantaja, kahvittaja tai muuten vain aktiivinen toimija - seurakunta välittää kiitoksensa kaikille, jotka ovat antaneet panoksensa seurakunnan toimintaan vuoden aikana.

Ilmoittautuminen ke 12.12. mennessä virastoon, Arjalle tai Hannalle.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä
Vehmaan seurakunnan virallinen / yleinen sähköpostiosoite

Järveläntie 30

Kinkerit

Maarjärvi-Hietjärvi-piiri. Kinkerien aiheena "Elämän arvot - mikä minulle on luovuttamatonta eli kaikkein tärkeintä?"

Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla. Lounas alkaen klo 12.30, hinta 5 €.

Perhekerho

Seurakunnan avoin perhekerho kokoontuu joka keskiviikko klo 10.00-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.