Hetki Jouluun - Tuomas Salmisen joulukonsertti

Hetki Jouluun - Tuomas Salmisen joulukonsertti Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Vehmaalaistaustainen, vuoden 2017 Tangomarkkinoilla menestynyt Tuomas Salminen laulaa kotikirkossaan rakastettuja joululauluja pianon ja sellon säestyksellä. Ohjelmamaksu 15 €.

Kunnan oma poika Tuomas Salminen konsertoi Vehmaan kirkossa torstaina 20.12. klo 19 alkaen. Tuomas muistetaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalista vuodelta 2017 sekä SM-orkesterikilpailun voittaneen Kaihon solistina.

Tunnelmallisessa joulukonsertissa säestyksestä vastaavat vuoden 2017 Kultaisen Harmonikan voittaja Tiia Karttunen sekä Turun Taideakatemiassa viimeistä vuotta opiskeleva sellisti Isabella Warnicki. Kolmikon tulkitsemana kuullaan kaikista rakkaimmat joululaulut uusin sovituksin.

Sydämellisesti tervetuloa jouluiseen hetkeen Vehmaan kirkkoon.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Matkalauluja - Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven konsertti

Tommi Kaleniuksen (laulu ja kitara) ja Ninni Poijärven (laulu ja viulu) konsertti "Matkalauluja - Ei polkua, joka ei veisi kotiin"

Laulupaja