Kirkkokahvit ja lähetystilaisuus

Kirkkokahvien yhteydessä Jorma Pihkala ja Ari Malmi Suomen Kansanlähetyksestä kertovat lähetystyöstä Japanissa.

Kansanlähetyksen Japani-työ täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Kansanlähetyksen Varsinais-Suomen piirijohtaja Ari Malmi sekä pitkäaikainen Japanin-lähetti Jorma Pihkala esittelevät Japanissa vuosien aikana tehtyä lähetystyötä.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.