Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla.

Kokoontumisaika on 13.00 – 14.45. Kerran kuussa tarjolla on yhteinen lounas klo 12.30 alkaen. Kesällä piiri ei toimi.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Tiistaipiiri - "Elämä on kysymysten tie"

"Elämä on kysymysten tie" - runoja Yhteisvastuulle esittää Raision seudun lausujat . Kahvitarjoilu.

Ajan Patina, Jampintie7

Ukkokerho

Miesten oma keskustelupiiri kokoontuu Ajan Patinan kerhotilassa joka toinen torstai klo 13 (parittomat viikot).

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.