Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.
Laulupaja kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalon kellaritilassa parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.30-12.15.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Laulupaja

Tuomiokirkkotori, Turku

Suvivirsikirkko Turun Tuomiokirkkotorilla

Tule mukaan laulamaan suvivirttä Turun Tuomiokirkkotorille. Vehmaan kirkkokuoro mukana suurkuorossa, joka täyttää Tuomiokirkon portaat helatorstain suvivirsikirkossa.