Kinkerit

Lahdingon kylätalo

Lahdinko - Laittinen - Tuomoinen - Saarikkala -kinkeripiirit. Kinkerien aiheena "Elämän arvot - mikä minulle on luovuttamatonta eli kaikkein tärkeintä?"

Järj. Laittisten kyläyhdistys.

Vehmaan seurakunnassa järjestetään perinteisen tavan mukaisesti kinkereitä helmi-maaliskuun aikana.

Keskustelua johtaa kirkkoherra Antero Aaltonen, laulujen säestyksestä ja virsiopetuksesta vastaa kanttori Hanna Pishro.

Kinkereissä kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta.

Marianpäivän messu

Marian ilmestymispäivä. "Herran palvelijatar." Marttojen kirkkopyhä.

Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla. Lounas klo 12.30 alkaen.

Margareetantie 25, Vehmaa

Hartaus Margareeta-kodissa

Laitoshartaus Margareeta-kodin Hopeasiivessä pidetään joka toinen keskiviikko klo 13.