Matkalauluja - Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven konsertti

su 10.3. kello 17.00

Matkalauluja - Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven konsertti Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Tommi Kaleniuksen (laulu ja kitara) ja Ninni Poijärven (laulu ja viulu) konsertti "Matkalauluja - Ei polkua, joka ei veisi kotiin"

Kaksi sarallaan tunnettua laulaja-lauluntekijää ja muusikkoa, Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi, yhdistävät voimansa duoksi, joka pysäyttää katsojat voimaannuttavilla tulkinnoillaan."

Tommi Kalenius, laulu ja kitara

Ninni Poijärvi, laulu ja viulu

Kalenius ja Poijärvi matkasivat syyskuussa 2018
Namibiaan Suomen Lähetysseuran juhlavuoden merkeissä. Matkan tiimoilta syntyi kiertue ja kokonaisuus nimeltä Matkalauluja.

Konsertissa kuullaan kokemuksia matkalta ja ainutlaatuinen ohjelmisto, joka sisältää suomen- ja englanninkielistä ohjelmistoa lauluntekijäperinteen juurilta; countrya, folkia sekä bluesia, tietenkin artistien omia teoksia unohtamatta.

” Laulut ovat kuin yhteistä ikävöintiä ja iloa. Joukossa on vanhoja, harvemmin kuultuja gospeleita ja hymnejä, joita ovat esittäneet esimerkiksi monet country-folk artistit sekä singer-songwriterit laajasti eri vuosikymmeninä” - Tommi Kalenius kertoo.

Tommi Kalenius on aktiivisesti esiintyvä muusikko, joka on omien julkaisujensa lisäksi säveltänyt kappaleita myös muille artisteille. Hän on konsertoinut mm. Edu Kettusen ja Tommy Hellstenin kanssa.

Ninni Poijärvi on julkaissut jo neljä sooloalbumia. Hänet tunnetaan Hoedown-yhtyeen riveistä sekä lukuisien samanhenkisten artistien taustalta (mm. J. Karjalainen, Edu Kettunen). Poijärven intohimona on roots-musiikki, joka kuuluu vahvasti myös yleisön edessä viululla säestetyissä sovituksissa.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Palmumatolla - Yhteisvastuu-konsertti

Palmusunnuntai-illan konsertissa kuullaan svengaavia gospel-sovituksia sekä mietiskelymusiikkia hiljaisen viikon kynnyksellä. Vehmaalaisin voimin toteutetussa konsertissa esiintyvät Rita Santanen, Jarmo Kankaanranta, Laura Varjo, Kristiina Pietilä ja Hanna Pishro.

Laulupaja