Mökkikinkerit

Pukluodontie 167

Kinkerien aiheena "Elämän arvot - mikä minulle on luovuttamatonta eli kaikkein tärkeintä?" Kinkerit järjestetään osin ulkotiloissa, joten muistathan pukeutua lämpimästi.

Järj. Birgitta ja Jari Kaskinen

Vehmaan seurakunnassa järjestetään perinteisen tavan mukaisesti kinkereitä helmi-maaliskuun aikana.

Keskustelua johtaa kirkkoherra Antero Aaltonen, laulujen säestyksestä ja virsiopetuksesta vastaa kanttori Hanna Pishro.

Kinkereissä kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta.

Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla. Lounas klo 12.30 alkaen.

Ajan Patina, Jampintie7

Ukkokerho

Miesten oma keskustelupiiri kokoontuu Ajan Patinan kerhotilassa joka toinen torstai klo 13 (parittomat viikot).

Ruokapiiri

Ruokapiirissä valmistamme ja nautimme yhdessä arkisen aterian. Piiri kokoontuu maanantaisin kerran kuussa Vinkkilän srk-talossa.