Mökkikinkerit

Pukluodontie 167

Kinkerien aiheena "Elämän arvot - mikä minulle on luovuttamatonta eli kaikkein tärkeintä?" Kinkerit järjestetään osin ulkotiloissa, joten muistathan pukeutua lämpimästi.

Järj. Birgitta ja Jari Kaskinen

Vehmaan seurakunnassa järjestetään perinteisen tavan mukaisesti kinkereitä helmi-maaliskuun aikana.

Keskustelua johtaa kirkkoherra Antero Aaltonen, laulujen säestyksestä ja virsiopetuksesta vastaa kanttori Hanna Pishro.

Kinkereissä kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Koulujen kevätkirkko

Kirkonkylän ja Vinkkilän koulujen yhteinen kevätkirkko.

Seurakuntaretki Turkuun ja Raisioon

Seurakunnan perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Turkuun ja Raisioon. Bussikuljetus Vinkkilästä lähtee klo 10, paluu viim. klo 18. Ilm. Arja Mäkitalolle ti 28.5. mennessä.