"Keskity vahvuuksiin!" - Naisten aamukahvit

"Keskity vahvuuksiin!" - aiheesta alustaa KTO:n johtaja, ylilääkäri Seija Aaltonen. Laulutrio Farmari Sisters esiintyy. Runsas aamiainen 3 €/hlö.

Huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 6.4. Vinkkilän srk-talossa, Naisten aamukahveilla keskitytään vahvuuksiin

Usein tuntuu olevan helpompi huomata omat ja toisten puutteet, mutta vahvuuksien tunnistaminen voi olla vaikeampaa. Jokaisella on kuitenkin oma tarinansa, vahvuutensa ja taistelunsa. Hyvän huomaamisen kautta löytyy myös iloa elämään.

Aiheeseen syvennytään LT, psykiatrian erikoislääkäri, Seija Aaltosen johdolla. Laitilalainen Farmari Sisters-trio luo iloa ja hyvää mieltä musiikillaan.

Runsas aamiainen aloittaa päivän jo klo 8.30, hinta 3 €/hlö.
Ohjelma alkaa klo 9.30.

Myllyjärven leirimaja

Juhannusaatto Myllyjärvellä

Seurakunnan perinteinen, kaikille avoin juhannusjuhla Myllyjärven rannalla. Yhteinen hartaus ja lipunnosto klo 18.

Retki Särkänniemeen

Vehmaan ja Taivassalon kuntien ja seurakuntien yhteinen retki Särkänniemen huvipuistoon.

Myllyjärven leirimaja

Lähetyslauluilta

Vietetään yhdessä iloinen ilta etiopialaisittain Myllyjärven rannalla.