"Keskity vahvuuksiin!" - Naisten aamukahvit

"Keskity vahvuuksiin!" - aiheesta alustaa KTO:n johtaja, ylilääkäri Seija Aaltonen. Laulutrio Farmari Sisters esiintyy. Runsas aamiainen 3 €/hlö.

Huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 6.4. Vinkkilän srk-talossa, Naisten aamukahveilla keskitytään vahvuuksiin

Usein tuntuu olevan helpompi huomata omat ja toisten puutteet, mutta vahvuuksien tunnistaminen voi olla vaikeampaa. Jokaisella on kuitenkin oma tarinansa, vahvuutensa ja taistelunsa. Hyvän huomaamisen kautta löytyy myös iloa elämään.

Aiheeseen syvennytään LT, psykiatrian erikoislääkäri, Seija Aaltosen johdolla. Laitilalainen Farmari Sisters-trio luo iloa ja hyvää mieltä musiikillaan.

Runsas aamiainen aloittaa päivän jo klo 8.30, hinta 3 €/hlö.
Ohjelma alkaa klo 9.30.

Tiistaipiiri - "Elämä on kysymysten tie"

"Elämä on kysymysten tie" - runoja Yhteisvastuulle esittää Raision seudun lausujat . Kahvitarjoilu.

Ajan Patina, Jampintie7

Ukkokerho

Miesten oma keskustelupiiri kokoontuu Ajan Patinan kerhotilassa joka toinen torstai klo 13 (parittomat viikot).

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.