Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Piiri on avoin kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille. Mukaan voi tulla, vaikkei käsitöitä tekisikään. Luemme lähettien kirjeitä ja seuraamme lähetysuutisia maailmalta.

Rukous, Raamattu ja hengelliset laulut kannattelevat kokoontumisiamme.

Käsityötaitoiset voivat piirissä neuloa nuttuja keskosvauvoille tai tilkkuja ”Äiti Teresan peittoihin.” Vuosina 2013-16 on lähetetty 263 kpl Vantuksessa neulottuja vauvannuttuja eteenpäin. Vuoden 2013-14 aikana on toimitettu eteenpäin 16 kpl Äiti Teresan- peittoja. Vuonna 2016 on lähetetty 16 kpl tilkkupeittoja. Vuodesta 2016 eteenpäin peitot toimitetaan Nuttu-projektin kautta mm. Romaniaan.

Vantus

Seurakuntaretki Turkuun ja Raisioon

Seurakunnan perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Turkuun ja Raisioon. Bussikuljetus Vinkkilästä lähtee klo 10, paluu viim. klo 18. Ilm. Arja Mäkitalolle ti 28.5. mennessä.

Myllyjärven leirimaja

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Myllyjärven leirimajalla. Rentoa yhdessäoloa iltanuotion äärellä.