Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.
Laulupaja kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalon kellaritilassa parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.30-12.15.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Myllyjärven leirimaja

Taiteiluilta Myllyjärvellä

Maalaa maisema, piirrä perhe - tee taulu taitojesi mukaan. Myllyjärven leirimajalla luovuudesta luennoi ja taiteilua ohjaa taiteilija Antti Huovinen.

Myllyjärven leirimaja

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Myllyjärven leirimajalla. Rentoa yhdessäoloa iltanuotion äärellä.

Iltamusiikki: Schola Cantorum Aboensis

Kesäillan konsertissa esiintyy gregoriaanista kirkkomusiikkia esittävä Schola Cantorum Aboensis -lauluyhtye sekä saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalo. Ohjelma 10 €.