Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla.

Kokoontumisaika on 13.00 – 14.45. Kerran kuussa tarjolla on yhteinen lounas klo 12.30 alkaen. Kesällä piiri ei toimi.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Kirkkovaltuuston kokous

Uuden kirkkovaltuuston ensimmäinen kokous.

Kaiken kansan ilta - vieraana Sakari Orava

Maailman arvostetuimpiin kirurgeihin lukeutuva Sakari Orava saapuu Vehmaalle kertomaan työstään sekä kristillisen uskon merkityksestä elämässään.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.