Tiistaipiirin kevätjuhla

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla.

Kokoontumisaika on 13.00 – 14.45. Kerran kuussa tarjolla on yhteinen lounas klo 12.30 alkaen. Kesällä piiri ei toimi.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Taiteiluilta Myllyjärvellä

Maalaa maisema, piirrä perhe - tee taulu taitojesi mukaan. Myllyjärven leirimajalla luovuudesta luennoi ja taiteilua ohjaa taiteilija Antti Huovinen.

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Myllyjärven leirimajalla. Rentoa yhdessäoloa iltanuotion äärellä.

Nuorten aikuisten ilta