Tiistaipiirin kevätjuhla

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen viikko parittomilla viikoilla.

Kokoontumisaika on 13.00 – 14.45. Kerran kuussa tarjolla on yhteinen lounas klo 12.30 alkaen. Kesällä piiri ei toimi.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Seurakuntaretki Turkuun ja Raisioon

Seurakunnan perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Turkuun ja Raisioon. Bussikuljetus Vinkkilästä lähtee klo 10, paluu viim. klo 18. Ilm. Arja Mäkitalolle ti 28.5. mennessä.

Myllyjärven leirimaja

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Myllyjärven leirimajalla. Rentoa yhdessäoloa iltanuotion äärellä.