Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Laulupajassa lauletaan niin virsiä ja hengellisiä lauluja kuin muita ajankohtaisia sävelmiä.
Laulupaja kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalon kellaritilassa parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.30-12.15.

Iltamusiikki: Schola Cantorum Aboensis

Kesäillan konsertissa esiintyy gregoriaanista kirkkomusiikkia esittävä Schola Cantorum Aboensis -lauluyhtye sekä saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalo. Ohjelma 10 €.

Kesäkahvila

Kesälauluja Kesäkahvilassa

Kesäisiä yhteislauluja kitaran säestyksellä. Laulattajana kanttori Hanna Pishro.

Kansanlaulukirkko

Kansanlaulukirkossa lauletaan virsien sijaan tuttuja kansanlauluja, joihin Anna-Mari Kaskinen on kirjoittanut uudet sanat. Säestyksestä vastaa soitinyhtye.