Seurakuntaretki Turkuun ja Raisioon

ti 4.6. kello 10.00

Seurakunnan perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Turkuun ja Raisioon. Bussikuljetus Vinkkilästä lähtee klo 10, paluu viim. klo 18. Ilm. Arja Mäkitalolle ti 28.5. mennessä.

Retkellä vieraillaan Raision kirkossa, Krookilan kotiseutumuseossa, Turun Käsityöläismuseossa sekä Turun yliopiston Kasvitieteellisessä puutarhassa Ruissalossa.

Osallistumismaksu 25 € (sis. lounaan Raision JuhlaMummolassa sekä opastetut kierrokset Käsityöläismuseossa ja Kasvitieteellisessä puutarhassa).

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Myllyjärven leirimaja

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Myllyjärven leirimajalla. Rentoa yhdessäoloa iltanuotion äärellä.