Seurakuntaretki Turkuun ja Raisioon

ti 4.6. kello 10.00

Seurakunnan perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Turkuun ja Raisioon. Bussikuljetus Vinkkilästä lähtee klo 10, paluu viim. klo 18. Ilm. Arja Mäkitalolle ti 28.5. mennessä.

Retkellä vieraillaan Raision kirkossa, Krookilan kotiseutumuseossa, Turun Käsityöläismuseossa sekä Turun yliopiston Kasvitieteellisessä puutarhassa Ruissalossa.

Osallistumismaksu 25 € (sis. lounaan Raision JuhlaMummolassa sekä opastetut kierrokset Käsityöläismuseossa ja Kasvitieteellisessä puutarhassa).

Taiteiluilta Myllyjärvellä

Maalaa maisema, piirrä perhe - tee taulu taitojesi mukaan. Myllyjärven leirimajalla luovuudesta luennoi ja taiteilua ohjaa taiteilija Antti Huovinen.

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten ilta Myllyjärven leirimajalla. Rentoa yhdessäoloa iltanuotion äärellä.

Nuorten aikuisten ilta