Lasten kesäleiri Myllyjärvellä

ma 17.6. kello 13.00 - to 20.6.

Myllyjärven leirimaja

Seurakunnan ja kunnan yhteinen kesäleiri alakouluikäisille.

Vehmaan kunnan ja seurakunnan yhteinen lasten kesäleiri järjestetään Myllyjärven leirimajalla 17.-20.6. (Huom! Paikan uudistaminen käynnissä. )

Ohjelmassa ulkoilua, uimista ja erilaisia leiriaktiviteetteja.

Leiri on tarkoitettu v. 2006-2011 syntyneille tytöille ja pojille. Leirin hinta 40 € maksettava Liikuntahallin kioskiin 17.5. mennessä.

Leirin ohjaajina toimivat seurakunnan seurakunnan lastenohjaaja Marika Runola sekä kunnan nuorisotyöntekijäToni Koistinen apunaan joukko isosia.

Leirille otetaan max. 20 lasta.

Vehmaan kunta ja seurakunta

Päiväkerhon vanhempainilta

Vanhempainilta päiväkerholaisten vanhemmille. Iltaan toivotaan saapuvaksi kaikki vanhemmat, joiden lapsi osallistuu päiväkerhoon syksyllä 2019.

Päiväkerhot alkavat

Syksyn 2019 päiväkerhot alkavat. Lukuvuonna 2019 - 2020 päiväkerhot jatkuvat yhtenä ryhmänä, joka on tarkoitettu 3-5- vuotiaille. Kerhoajat: ma, ti, to ja pe klo 9-12.30.

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.