Taiteiluilta Myllyjärvellä

Taiteiluilta Myllyjärvellä Myllyjärven leirimaja

Maalaa maisema, piirrä perhe - tee taulu taitojesi mukaan. Myllyjärven leirimajalla luovuudesta luennoi ja taiteilua ohjaa taiteilija Antti Huovinen.

Taidepaja kaikenikäisille ja -taitoisille oman elämänsä taidemaalareille. Oma tyyli, paras tyyli!

Osallistumismaksu 3 €/henkilö, 5€/perhe.

Taulun maalattuaan iltaa voi jatkaa uimalla ja saunomalla; sauna lämmin klo 17.30 alkaen. Saunaillassa tarjolla värikäs salaattipöytä, omat grillattavat.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Ajan Patina, Jampintie 7

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa (Jampintie 7, kerhotila). Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita. Piirin vetäjänä toimii Aarni Nikulainen.