Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

7. sunnuntai helluntaista. "Rakkauden laki." Liturgia ja saarna kesäteologi Jussi Seppälä, kanttorina Esa Kilpiö.

Kolehti kerätään kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen mm. kouluttamalla retsriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.

Messu

15. sunnuntai helluntaista. "Kiitollisuus." Jumalanpalveluksen jälkeen 70-, 75- ja 80-vuotiaitten yhteiset syntymäpäiväjuhlat Vinkkilän srk-talolla.

Margareeta-koti, Margareetantie 25

Hartaus Margareeta-kodissa

Hartaushetki hoivaosaston asukkaille ja omaisille Margareeta-kodin Hopeasiivessä.

Mikkelinpäivän perhekirkko

Tervetuloa enkelien sunnuntain perhekirkkoon Vinkkilän srk-talolle. Mukana päiväkerholaiset ja Margareetan Mukulat. Perhekirkon jälkeen päivä jatkuu brunssilla