Metsämessu

Tanhuantupa, Kalannintie 354

Kesäillan jumalanpalvelus Rahkmalan metsäkirkossa Tanhuantuvan läheisyydessä. HUOM! Ei aamujumalanpalvelusta.

Luomakunnan sunnuntai.

Tekstinlukijana Merja Alastalo.

Kolehti kerätään oman seurakunnan diakoniatyön hyväksi sekä Pohjoiskulman Kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseksi.

Mukana järjestelyissä Rahkmalan Martat, Pohjoiskulman kyläyhdistys sekä Pohjoiskulman Huru-Ukot.

Messu

15. sunnuntai helluntaista. "Kiitollisuus." Jumalanpalveluksen jälkeen 70-, 75- ja 80-vuotiaitten yhteiset syntymäpäiväjuhlat Vinkkilän srk-talolla.

Margareeta-koti, Margareetantie 25

Hartaus Margareeta-kodissa

Hartaushetki hoivaosaston asukkaille ja omaisille Margareeta-kodin Hopeasiivessä.

Mikkelinpäivän perhekirkko

Tervetuloa enkelien sunnuntain perhekirkkoon Vinkkilän srk-talolle. Mukana päiväkerholaiset ja Margareetan Mukulat. Perhekirkon jälkeen päivä jatkuu brunssilla