Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat Vinkkilän seurakuntatalo

Seurakunnan lapsikuoro Margareetan mukuloitten syyskausi alkaa.

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Kuoro toimii kerhomuotoisena ja harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 17.00-17.45. Myös uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Kuorossa lauletaan yksi- ja kaksiäänistä ohjelmistoa, joka koostuu enimmäkseen lastenlauluista ja hengellisistä sävelmistä.

Kuoro esiintyy säännöllisesti mm. perhejumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa Vehmaan seurakunnan kanttori Hanna Pishro.

vehmaanseurakunta.fi/tule-mukaan/musiikki/margareetan-mukulat

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron syyskausi alkaa. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.