Isoskoulutuksen aloitus

Minustako isonen? Syksyn isoskoulutus ponkaistaan käyntiin Vinkkilän seurakuntatalon aloitustapaamisessa.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja thartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus syksyllä 2019 starttaa keskiviikkona 4.9. klo 16 Vinkkilän srk-talolla. Ensimmäinen isoskoulutusviikonloppu on 5.-6.10. Myllyjärven leirimajalla (HUOM! muuttunut aika).

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutusiltoihin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä retkille (mm. Maata Näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa).

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Isoskoulutus

Isoskoulutuksen aiheena hartauden pitäminen.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Hiljaisuuden messu

20. sunnuntai helluntaista. "Usko ja epäusko." Tervetuloa hiljentymään syksyisenä sunnuntaina musiikilliseen iltajumalanpalvelukseen. Messun jälkeen Rippikoulu 2020 -infotilaisuus.

Gatorade Center & Turun messukeskus

Retki Maata näkyvissä -festareille

Yhteiskuljetus Pohjoismaiden suurimpaan kristilliseen nuorisotapahtumaan, Maata näkyvissä -festareille.