Isoskoulutuksen aloitus

Minustako isonen? Syksyn isoskoulutus ponkaistaan käyntiin Vinkkilän seurakuntatalon aloitustapaamisessa.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja thartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus syksyllä 2019 starttaa keskiviikkona 4.9. klo 16 Vinkkilän srk-talolla. Ensimmäinen isoskoulutusviikonloppu on 5.-6.10. Myllyjärven leirimajalla (HUOM! muuttunut aika).

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutusiltoihin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä retkille (mm. Maata Näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa).

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Lasten ja nuorten kauneimmat joululaulut

Koko perheen yhteinen joululaulutilaisuus Vinkkilän seurakuntatalolla. Mukana myös päiväkerholaiset, lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä rippikoululaiset.