Päiväkerhon vanhempainilta

Vanhempainilta päiväkerholaisten vanhemmille. Iltaan toivotaan saapuvaksi kaikki vanhemmat, joiden lapsi osallistuu päiväkerhoon syksyllä 2019.

Päiväkerhot järjestetään kunnan ja seurakunnan yhteistyönä osana kunnan varhaiskasvatusta. Lukuvuonna 2019-2020 päiväkerho toteutuu yhtenä ryhmänä 3-5-vuotiaille lapsille.

Kerho järjestetään neljänä päivänä viikossa (ma, ti, to, pe) klo 9-12.30. Kerhotoiminta alkaa to 5.9. Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kunnan varhaiskasvatuksesta tai seurakunnan lastenohjaaja Marika Runolalta.

Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaaja Marika Runola sekä kunnan lapsityöntekijä Jaana Vanhatalo.

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Perhekerho

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Margareetan Mukulat