Lähetystori-talkoot

Talkoissa valmistetaan karjalanpiirakoita ja sallattia myytäväksi Uudenkaupungin lähetystorille. Myytävää otetaan kiitollisuudella vastaan.

Vakka-Suomen seurakuntien yhteinen Lähetystori järjestetään Uudenkaupungin kauppatorilla lauantaina 7.9. klo 9–13.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Vinkkilän toiminta-aukio, ent. PK-Puun tilat

Joulumyyjäiset diakonia- ja lähetystyölle

Diakonia- ja lähetystyön perinteiset joulumyyjäiset järjestetään Leijonien joulutempauksen yhteydessä entisissä PK-Puun tiloissa Vinkkilän toiminta-aukion välittömässä läheisyydessä.

Vantus