Lähetystori Uudessakaupungissa

Kauppatori, Uusikaupunki

Vakka-Suomen seurakuntien yhteisellä Lähetystorilla on myytävänä kauden satoa, leivonnaisia ja paikallisia käsitöitä ym. tuotteita sekä kahvia ja pullaa, lettuja, vohveleita ja grillimakkaraa lähetystyön hyväksi.

Lähetystorilla esiintyvät Mölyäijät-kuoro Pyhärannasta Laitilan kirkkoherran Petri Laitisen johdolla sekä lapsikuoro Margaretan mukulat ja kanttori Hanna Pishro Vehmaalta. Tarinankertoja Kiisi Isotalolla on asiaa lapsille ja heille on myös puuhateltta koko toriajan sekä ilmapalloja ilmaiseksi.

Lähetystorin vieraina ovat Rauman seurakunnan kappalainen Riitta Granroth, joka on työskennellyt Suomen Lähetysseuran lähettämänä Marhaban-keskuksessa Marseillessa, Ranskassa, ja sielunhoitoterapeutti, avustustyöntekijä Annu, joka työskentelee perheensä kanssa Lähi-Idässä. Riitta ja Annu ovat myös tavattavissa torilla.

Lähetystorin juontaa Merja Alastalo Vehmaalta.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Vinkkilän toiminta-aukio, ent. PK-Puun tilat

Joulumyyjäiset diakonia- ja lähetystyölle

Diakonia- ja lähetystyön perinteiset joulumyyjäiset järjestetään Leijonien joulutempauksen yhteydessä entisissä PK-Puun tiloissa Vinkkilän toiminta-aukion välittömässä läheisyydessä.

Vantus