Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Kirkkokuoron ohjelmisto koostuu moniäänisestä, monentyylisestä hengellisestä laulumusiikista.

Kuoro osallistuu säännöllisesti jumalanpalveluksiin sekä muihin seurakunnan tilaisuuksiin. Kirkkokuoro tekee myös yhteistyötä hiippakunnan muiden seurakuntien kuorojen kanssa.

Lisätietoa kirkkokuorosta

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Urkusatu: Itsekäs jättiläinen

Oscar Wilden klassikkosatu Itsekäs jättiläinen. Lukijana Antti Huovinen, uruilla musiikkia kuvittaa kanttori Hanna Pishro. Tapahtuma on osa valtakunnallista kirkkomusiikin päivää.