Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.

Toivekappaleina kuullaan mm. Kari Tikan Armolaulu, Oskar Merikannon Oi muistatko vielä sen virren, Armas Maasalon Tuhansin kielin, P. J. Hannikaisen Suojelusenkeli sekä Pekka Simojoen Yksi nimi ylitse muiden.

Solisteina mm. Rita Santanen, Hanna Pishro sekä Antti Mäkitalo.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy; halutessaan voi ovella osallistua kolehtiin, joka kerätään seurakunnan musiikkityölle.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.