Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.

Toivekappaleina kuullaan mm. Kari Tikan Armolaulu, Oskar Merikannon Oi muistatko vielä sen virren, Armas Maasalon Tuhansin kielin, P. J. Hannikaisen Suojelusenkeli sekä Pekka Simojoen Yksi nimi ylitse muiden.

Solisteina mm. Rita Santanen, Hanna Pishro sekä Antti Mäkitalo.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy; halutessaan voi ovella osallistua kolehtiin, joka kerätään seurakunnan musiikkityölle.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Naisten aamukahvit

"Naisia monikulttuurisessa Marseillessa." Vierailijana pastori Riitta Granroth Raumalta. Aamiainen klo 8.30 alkaen, ohjelma klo 9.30-11.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: TPS - HIFK (PERUTTU!)

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turussa. Järjestyksessä neljäs Bussilla matsiin -retki tehdään lauantaina 23.11. runkosarjan otteluun, jossa vastakkain pelaavat TPS ja HIFK.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.