Iltamusiikki: Barbora Xu & guzheng

su 29.9. kello 18.00

Iltamusiikki: Barbora Xu & guzheng Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Sunnuntaina 29.9. klo 18 Vehmaan kirkossa esiintyy taitava nuori laulaja ja säveltäjä Barbora Xu, joka soittaa kiinalaisperäistä guzhengia sekä sen suomalaista sukulaista kanteletta.

Barbora Xun musiikkia luonnehtii sitrasoitinten ainutlaatuinen, rikas ja pehmeä sointi sekä lyyrinen lauluääni. Omissa sävellyksissään Barbora pyrkii herättämään eloon vanhoja musiikkiperinteitä ja käyttää usein laulujen pohjana kansanrunoutta. Konsertin ohjelmassa kuullaan sekä suomalaisia kansanlauluja, perinteisiä kiinalaisia melodioita että uusia sävellyksiä.

Tsekkiläissyntyinen Barbora Xu on opiskellut kiinalaista kulttuuria vuodesta 2007 ja asunut Taiwanissa, jossa hän perehtyi kiinalaiseen musiikkiperinteeseen. Viime vuodet Barbora on asunut Rymättylässä ja opiskelee tällä hetkellä musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa kansanmusiikkilinjalla. Hän konsertoi ahkerasti Suomessa ja ulkomailla, niin kirkoissa, konserttisaleissa kuin kansanmusiikkitapahtumissa.

Käsiohjelma 10 €

www.barboraxu.com


Katso myös

ti 26.11. klo 17.00 -17.45

Vinkkilän seurakuntatalo

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.
ti 26.11. klo 18.30 -20.00

Vinkkilän seurakuntatalo

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!
ke 27.11. klo 11.30 -12.15

Vinkkilän seurakuntatalo

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.