Mikkelinpäivän perhekirkko

Tervetuloa enkelien sunnuntain perhekirkkoon Vinkkilän srk-talolle. Mukana päiväkerholaiset ja Margareetan Mukulat. Perhekirkon jälkeen päivä jatkuu brunssilla

Enkelien sunnuntain aiheena "Jumalan sanansaattajat."

Jumalanpalvelusavustajana Laura Varjo.

Kolehti kerätään kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori Kirkko ry:n kautta.

Urkusatu: Itsekäs jättiläinen

Oscar Wilden klassikkosatu Itsekäs jättiläinen. Lukijana Antti Huovinen, uruilla musiikkia kuvittaa kanttori Hanna Pishro. Tapahtuma on osa valtakunnallista kirkkomusiikin päivää.

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.

Messu

15. sunnuntai helluntaista. "Kiitollisuus." Jumalanpalveluksen jälkeen 70-, 75- ja 80-vuotiaitten yhteiset syntymäpäiväjuhlat Vinkkilän srk-talolla.